Ételrendelés házhozszálítással: +36 30 111 0033
Rendelésfelvétel: H-P: 10:00-12:00-ig

Zöldborsókrémleves

marovits.balazs
2023.06.15.
Nincs hozzászólás

390 Ft

Kategória:

Leírás

 

Tápanyagtartalom:

  • Fehérje: 1.4 g
  • Zsír: 2.2 g
  • Szénhidrát: 11.6 g

Energiatartalom:

  • Kalória: 79 kCal

A mennyiségek tájékoztató jellegűek és 1 adagra értendők.

Összetevők: zöldborsó, napraforgóolaj, só, rizsliszt, növényi tejszín

Címkék:

Szólj hozzá!

Előző bejegyzés

Zöldborsókrémleves

2023.06.15.
Nincs hozzászólás

  Összetevők: csirkemell, zsemlemorzsa, búzaliszt, tojás, napraforgóolaj, só, vöröshagyma, jázmin rizs

Blogcikk ajánlónk

Nyugdíjas menü kiszállítás mesterfokon!

2023.12.08.
Nincs hozzászólás

A nyugdíjas menü kiszállítás egyre népszerűbb szolgáltatás, ami nem véletlen: az idősek és a családjaik számára is számos előnnyel jár ez a megoldás. Korábbi cikkünkben az ebéd kiszállításról írtunk. Elmondtuk, hogy hogyan tudsz akár egy hétre előre is gondoskodni az ebédedről, és hogy mikor és hogyan szállítjuk ki neked a megrendelt fogásokat. Ebben a cikkben […]

Ebéd kiszállítás egész Vas-vármegyében!

2023.11.22.
Nincs hozzászólás

Az ebéd kiszállítás azért fontos a ZöldFazéknál, mert szeretnénk, ha nemcsak akkor juthatnátok, finom, éttermi minőségű, mégis házias fogásokhoz, ha beültök valahova, hanem a dolgos hétköznapokon is. Korábbi cikkünkben a laktózmentes ételekről írtunk. Elmondtuk, hogy mi az a laktózérzékenység, és miért készítünk többféle tejmentes ételt a ZöldFazéknál. Ebben a cikkben az ebéd kiszállítás lehetőségével ismertetünk […]

Laktózmentes ételek, hogy mindenki jóllakjon!

2023.11.09.
Nincs hozzászólás

A laktózmentes ételek ma már egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, mivel egyre több ember szenved laktózérzékenységben. A ZöldFazéknál is figyelünk arra, hogy az intoleranciával élők is jóllakhassanak, ezért készítünk rendszeresen laktózmentes ételeket. Korábbi cikkünkben a vegán menü kiszállításról írtunk. Elmondtuk, hogy mi az a vegán menü, és azt is, hogy ha tőlünk rendelsz, akkor hová tudjuk […]